fbpx
Політика

Проти депутатів відкривають справи за сепаратизм – Бригинець

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, деякі депутати незабаром можуть бути позбавлені недоторканності. За його словами, проти них відкривають справи щодо сепаратизму.

 Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 13 березня.

 Як зазначив Олександр Бригинець, є деякі депутати, які агітують за вихід Криму, перебуваючи при цьому на території самого півострова і тим самим ігноруючи засідання Верховної Ради. Зокрема, він нагадав, що на роботу до Верховної Ради регулярно не ходить близько 80 депутатів від Партії регіонів.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Водночас, Олександр Бригинець не став перераховувати імена тих депутатів, проти яких збираються відкривати справи.

 Слід нагадати, що раніше інший депутат, Микола Томенко, заявив, що депутати, які підтримують російську окупацію, повинні самостійно скласти свої мандати або ж цим питанням займеться парламент і справа дійде до відкриття кримінальних справ.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Як відомо, в даний час багато постанов, які розглядаються в парламенті за ініціативою колишньої опозиції, не знаходять підтримки з боку фракцій Партії регіонів і КПУ.

Читайте також: