fbpx
Політика

Порошенко прокоментував закриття «Коммерсант-Україна»

 Народний депутат України Петро Порошенко, коментуючи закриття інформаційного агентства «Коммерсант-Україна», сказав, що це черговий сигнал того, що інформаційна війна проти України вступає в активну фазу.

 Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 13 березня.

 За його словами, це пряма ознака наступу на свободу слова, на право журналістів на професію і демократію. Як він вважає, в сформованих умовах необхідна солідарність.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Закликаю журналістів, які чесно і самовіддано виконують свою роботу, не впадати у відчай, адже саме від Вашої роботи залежить те, як буде розвиватися Україна. Вірю у Вашу громадську позицію», – написав Петро Порошенко.

 Наостанок він також запевнив, що журналісти агентства «Коммерсант-Україна» не залишаться без роботи.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Щось придумаємо», – підсумував Петро Порошенко.

 Нагадаємо, що раніше генеральний директор російського видавничого дому «Коммерсант» Павло Філенков повідомив, що українське відділення закривається до того моменту, поки ситуація не стабілізується, додавши, що не виключає і того, що цього може і не станеться.

Читайте також: