fbpx
Політика

Мірошниченко повідомив про тиск на Партію регіонів

 Як повідомив народний депутат України від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, на членів їх парламентської фракції зараз чиниться сильний тиск. Зокрема, як розповів політик, народним депутатам, щоб потрапити до парламенту, доводиться проходити вздовж шеренги людей, які не завжди дружньо налаштовані.

 Крім того, як він зазначив, в будівлю депутатів пропускають лише через один вхід.

 «Більше того, одному з наших колег, який зареєстрував законопроект про перенесення виборів президента на грудень, надходять, м’яко кажучи, попередження про те, що він може про це пошкодувати. У такій обстановці відбувається не вільне волевиявлення депутатів, а виконання певних замовлень або прийняття рішень під тиском», – додав Юрій Мірошниченко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, це неправильно і не прикрашає ні Майдан, ні нову владу. Як сказав Юрій Мірошниченко, на Майдані стояли не заради того, щоб згорталася свобода слова, і чинився тиск на опозицію.

 У той же час, він висловив надію на те, що найближчим часом їм вдасться домовитися з колегами по парламенту, щоб зняти напругу і повернути довіру до роботи Верховної Ради.

Читайте також: