fbpx
Політика

Партія регіонів не буде голосувати в парламенті – Герман

Як повідомила народний депутат України від Партії регіонів Ганна Герман, члени їх фракції не будуть голосувати у Верховній Раді по жодному з питань, доки робота парламенту не буде повернута в правове поле.

 «Нам потрібно повернутися до його величності закону… Я хочу навести приклад того, що зараз відбувається. Днями депутат Мураєв зареєстрував законопроект, комусь він не сподобався, пішли погрози аж до загрози смерті… Це ненормально!», – сказала політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому вона поскаржилася і на те, що деякі депутати, які перейшли працювати до Кабінету міністрів України, досі не здали свої депутатські мандати. За її словами, вони повинні вирішити, де будуть працювати – в парламенті чи уряді.

 «Це буде говорити про те, що ми дійсно працюємо в нормальній державі», – додала Ганна Герман.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Крім того, як вважає депутат, представники нової влади повинні дати відповіді на те, хто стріляв у людей на Майдані, хто отруїв Ющенка, хто вбив Гонгадзе і де кучмівські кольчуги.

 «Якщо ви не дасте відповіді на ці питання, то, значить, це буде говорити про те, що все це було заплановано», – підкреслила вона.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: