fbpx
Політика

Жириновський передбачив результати Кримського референдуму

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський упевнений в тому, що результат референдуму, проведеного в Криму, буде одним – більшість висловиться за приєднання до Російської Федерації.

 «Ми приєднали Крим в 1773 році, це російська земля», – додав російський політик.

 При цьому він зазначив, що розмови про те, що Крим це великі витрати – невірні. Як він сказав, хоч Крим і не є дотаційним регіоном, але отримає від Росії підтримку за рахунок об’єднання економіки.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Можемо створити фонд солідарності під контролем уряду, а гроші використовуємо для підтримки наших співвітчизників, щоб вони могли випускати газети російською мовою, передачі на радіо і ТБ. Ми з задоволенням це підтримаємо, щоб був громадський контроль над кожною копійкою», – додав Володимир Жириновський.

 Водночас, він пообіцяв, що будь-які території колишнього СРСР, які шляхом референдуму вирішать повернутися до складу Росії, отримають хороше забезпечення, безпеку, демократію і хороше життя.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «Пенсії всім будемо платити, знімемо обмеження з приватного бізнесу. Умови чудові, безліч порожніх земель, які потрібно розвивати. Якщо знову нас буде 300 мільйонів – плюс. Ми станемо конкурувати з ЄС, і рубль буде потужніший за євро, а долар поступово піде з світових фінансових відносин», – підкреслив політик.

Читайте також: