fbpx
Політика

Росія має право використовувати збройні сили – Жириновський

 Як заявив відомий російський політик Володимир Жириновський, на прохання Віктора Януковича і Кримського парламенту Російська Федерація має право використовувати збройні сили на території України.

 Лідер ЛДПР підкреслив, що яким би поганим Віктор Янукович не був, він залишається законним президентом України і знаходиться в Росії в цілях безпеки, оскільки, якби він залишився в Україні, то його б там попросту убили.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Таким чином, як заявив Володимир Жириновський, Росія має більше прав допомагати Україні, ніж американці за всі 70 років після 1945 -го року. Він підкреслив, що Росія нічого не порушує і не проявляє ніякої агресії.

 Також Володимир Жириновський не забув нагадати про те, що російські війська стоять у Вірменії і Таджикистані, оскільки ці країни самі про це попросили.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Тепер попросила і Україна», – зазначив він.

 За його словами, Росія завжди йшла на допомогу, але ніколи нікого не захоплювала, а російський солдат за всю тисячу років історії не був агресором.

 Нагадаємо, що раніше Володимир Жириновський також сказав, що результат референдуму в Криму буде одним – більшість проголосує за приєднання до Росії.

Читайте також: