fbpx
Політика

Навальний вважає, що пріоритетом для України повинні бути не Крим і не боротьба з Росією

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що президент Росії Володимир Путін зараз спеціально провокує українців, оскільки хоче, щоб вони будували не нову державу, а «билися в істериці навколо Криму». При цьому, як він зазначив, зараз в українців є реальний шанс побудувати європейську державу і не повторити помилки 2004 року, коли після «помаранчевої революції» владу в свої руки взяли чергові корупціонери.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Чесна судова система. Незалежна комісія з боротьби з корупцією за зразком Сінгапуру. Реальна парламентська республіка, де джерело влади – це уряд, який має підтримку у всій країні. Задавити мерзенних олігархів, які скуповують ЗМІ і політиків. Справжній контроль суспільства за владою», – додав Олексій Навальний.

 За його словами, саме все це має бути пріоритетом українців, а не Крим чи боротьба з Росією.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Що ж до росіян, то, як сказав Олексій Навальний, їх повинно цікавити не захоплення землі, а нормальне управління тією землею, яка вже є.

 «Погляньте на карту, її досить багато», – нагадав опозиціонер.

Читайте також: