Будь-які санкції підуть на користь російської економіці – Жириновський

Коментуючи попередження Заходу про можливі санкції, які будуть застосовані проти Росії, якщо вона не виведе війська з Криму, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що вони незаконні. Але в той же час, як стверджує політик, будь-які санкції підуть лише на користь російській економіці.

 «Вводьте санкції хоч з сьогоднішнього дня, по всіх напрямках, ми вам скажемо спасибі і пошлемо на три букви», – сказав Володимир Жириновський.

 За його словами, потім Росія подивиться, як Захід буде обходитися без її газу, і як буде вивозити своє обладнання з Афганістану.

 «Залишайтеся без російських туристів. Будь ласка. Ми будемо їздити до Криму на відпочинок», – додав політик.

Related Post

 Він підкреслив, що Росії вигідно, щоб Захід ввів проти неї найжорсткіші санкції. Також Володимир Жириновський заявив, що якщо Росію хтось зачепить, то вона дасть найжорсткішу відповідь.

 «Ми нікого не чіпаємо, але якщо нас зачіплять, від них нічого не залишиться. У нас є зброя, за якою тільки країни будуть знищуватися. Цілі континенти опиняться під водою», – підсумував лідер ЛДПР.

 Зрештою, як вважає Володимир Жириновський, ніякі санкції проти Росії вводити не будуть, а Крим -таки приєднається до неї.

Leave a Comment