fbpx
Політика

Будь-які санкції підуть на користь російської економіці – Жириновський

Коментуючи попередження Заходу про можливі санкції, які будуть застосовані проти Росії, якщо вона не виведе війська з Криму, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що вони незаконні. Але в той же час, як стверджує політик, будь-які санкції підуть лише на користь російській економіці.

 «Вводьте санкції хоч з сьогоднішнього дня, по всіх напрямках, ми вам скажемо спасибі і пошлемо на три букви», – сказав Володимир Жириновський.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 За його словами, потім Росія подивиться, як Захід буде обходитися без її газу, і як буде вивозити своє обладнання з Афганістану.

 «Залишайтеся без російських туристів. Будь ласка. Ми будемо їздити до Криму на відпочинок», – додав політик.

 Він підкреслив, що Росії вигідно, щоб Захід ввів проти неї найжорсткіші санкції. Також Володимир Жириновський заявив, що якщо Росію хтось зачепить, то вона дасть найжорсткішу відповідь.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Ми нікого не чіпаємо, але якщо нас зачіплять, від них нічого не залишиться. У нас є зброя, за якою тільки країни будуть знищуватися. Цілі континенти опиняться під водою», – підсумував лідер ЛДПР.

 Зрештою, як вважає Володимир Жириновський, ніякі санкції проти Росії вводити не будуть, а Крим -таки приєднається до неї.

Читайте також: