fbpx
Політика

ЗМІ: Американські консерватори в захопленні від Путіна

Незважаючи на довгу історію антикомунізму і антиросійських настроїв з боку американського консервативного руху, в даний час багато консерваторів в США з різним ступенем захоплення говорять про російського президента Володимира Путіна.

 «Для деяких консерваторів це просто питання порівняння крутизни Путіна і передбачуваної слабкості президента Барака Обами. Не виявляючи особливої ​​любові до Путіна, республіканці в Конгресі стверджують, що вторгнення Росії до України не відбулося б, не будь Обама таким слабаком у своїх відносинах з Москвою», – пише, наприклад, у своїй статті The Los Angeles Times.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Навіть такі консервативні політики, як Джон Маккейн, Ліндсі Грем, Марк Рубіо, Сара Пейлін, Майк Роджерс, Рудольф Джуліані, які відомі своїми різкими антиросійськими висловлюваннями, кожен по своєму говорять про сміливість Путіна й швидкість реакції, з якими він відстоює інтереси свого народу в Криму.

 На їх думку, таких якостей бракує президенту США Обамі. Що вже говорити про давніх шанувальниках російського президента, таких, як Пет Б’юкенен, який ще до українських подій захоплювався його підтримкою Російської православної церкви і неприйняттям нав’язуваних Заходом прав гомосексуалістів.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як вважають багато американських ЗМІ, консерватори зневажають Обаму сильніше, ніж будь-якого іншого радянського або російського лідера, і прощають Путіну слабкості, які з жорсткістю критикують у своєму президентові. Крім того, серед нинішніх американських консерваторів стало модним вважатися крутими хлопцями, керованими тестостероном, і обходитися без тонкощів і нюансів.

 «Як би вони були щасливі, якби їх власний Володимир Путін балотувався на пост президента в 2016 році», – пише The Los Angeles Times.

Читайте також: