fbpx
Політика

Затримання Добкіна. Для такого рішення було «достатньо підстав», – заява заступника генпрокурора

Про затримання колишнього губернатора Харківської області свою думку висловив заступник виконуючого обов’язки генерального прокурора України Олексій Баганець. За його словами, про обрання запобіжного заходу Михайлу Добкіну рішення буде винесено сьогодні, 11 березня, Печерським районним судом української столиці.

 Під час свого виступу в українському парламенті Олексій Баганець зазначив, що сьогодні в суді буде розглянуто клопотання слідчого, щодо запобіжного заходу екс-голові Харківської обладміністрації. Заступник в. о. генпрокурора також підкреслив, що для затримання Михайла Добкіна було «достатньо підстав».

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Нагадаємо, що про затримання правоохоронцями Михайла Добкіна стало відомо увечері 10 березня. Про арешт Добкіна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат України Олег Ляшко, а потім про затримання Михайла Добкіна  повідомила його адвокат.

 У Генеральній прокуратурі України повідомили, що Михайлу Добкіну було пред’явлено повідомлення про підозру скоєння злочину за ч. 2 ст. Кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність України.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За матеріалами : podrobnosti.ua

Читайте також: