fbpx
Політика

Олександр Вілкул закликав звільнити Михайла Добкіна

 Колишній віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул вважає, що для збереження єдності України необхідно забути про всі політичні розбіжності і об’єднатися. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 11 березня.

 У той же час він відзначив, що замість цього нова влада влаштувала «полювання на відьом». За словами Олександра Вілкула, проти опозиції почалися політичні репресії, внаслідок чого був затриманий Михайло Добкін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як він сам вважає, це дестабілізує ситуацію не тільки на Південно-Сході України, а й у всій країні. У зв’язку з цим, Олександр Вілкул закликав нову владу припинити ескалацію політичного конфлікту в країні і відпустити Михайла Добкіна з-під варти.

 «На користь країни політичні репресії повинні бути припинені», – підкреслив Олександр Вілкул.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 При цьому слід зауважити, що заступник генпрокурора України Олексій Баганець трохи раніше заявив, що для затримання Михайла Добкіна було достатньо підстав. Більше того, він сказав, що вже сьогодні Печерський суд Києва ухвалить рішення щодо обрання запобіжного заходу колишньому губернатору Харківської області.

Читайте також: