fbpx
Політика

Представник ВО «Свобода» Олександр Аронець не зміг потрапити до ВРУ

Як повідомив представник партії «Свобода» Олександр Аронець, невідомі люди в камуфляжній формі сьогодні, 11 березня, не пропустили його до Верховної Ради. За його словами, вони по-хамськи пояснили це наказом, який їм дав Микола Коханівський.

 При цьому Олександр Аронець звернув увагу на те, що в будівлю також не пропускали і представників преси.

 «Навіть при Януковичі такого не було…», – написав він у Facebook.

 Примітно, що незадовго до цього на цих самих людей у камуфляжі поскаржилася і депутат фракції «УДАР» Ірина Геращенко, яка розповіла, що вони перекрили четвертий під’їзд парламенту і говорили, що всі депутати повинні йти через перший під’їзд. За її словами, їй сказали, що таке рішення, нібито, було прийнято сотниками на якомусь вечірньому зібранні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Що завтра ще вночі вирішать сотники Майдану і взагалі, хто з цих сотників був у сотнях ще 2 тижні тому? Тому найгірше, як можна зіпсувати Майдан – це змінити одні безчинства на інші. Я не збираюся про це мовчати! Вважайте мене опозицією цих "сотників"», – написала вона в Facebook, додавши, що Рада Майдану має засудити всі факти мародерства і безчинств.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Вона підкреслила, що анархію необхідно терміново припинити. Як вона вважає, справжні сотники повинні повернутися до мирного життя і зупинити всіх пристосуванців і мародерів.

Читайте також: