fbpx
Політика

Валентина Матвієнко заявила, що Росія санкцій не боїться

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що вона не боїться можливих візових санкцій щодо ряду російських чиновників. Більш того, як повідомляють РІА Новини, Валентина Матвієнко назвала ці санкції «дикістю».

 «Сказати чесно, особисто я цього взагалі не боюся. Мені здається забороняти в’їзд в країну чиновникам, які виконують свій обов’язок, ні що інше як дикість», – висловила свою точку зору Валентина Матвієнко в ефірі телеканалу «Росія 24». Крім цього спікер Ради Федерації додала, що у Російської Федерації в розпорядженні є і свій прекрасний курорт – Сочі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Більше того, я не думаю, що хтось піде на такі заборони», – додала Валентина Матвієнко. На її думку, Захід і Сполучені Штати Америки демонстративно «розмахують» можливими санкціями проти Росії – санкціями, які не мають під собою серйозних підстав.

 Валентина Матвієнко висловила впевненість у тому, що введення економічних санкцій щодо Російської Федерації може серйозним чином позначитися не тільки на європейських державах, а і на американських компаніях.

Читайте також: