fbpx
Політика

Мустафа Джемілєв: “Поки рішення про поїздку на зустріч з Путіним не прийняв”

Президент Російської Федерації Володимир Путін сьогодні, 11 березня, зробив офіційне запрошення відвідати Кремль народному депутату України, колишньому голові Меджлісу Мустафі Джемілєву. Про настільки несподіване запрошення Мустафа Джемілєв розповів журналістам українських ЗМІ.

 На думку самого Мустафи Джемілєва, в Кремлі російський президент хоче з ним обговорити ситуацію, яка склалася на Кримському півострові. Колишній глава Меджлісу впевнений, що там російські представники намагатимуться схилити його на свій бік. Мустафа Джемілєв пообіцяв дати свою відповідь на запрошення 12 березня.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «У ситуації, що склалася є сенс провести зустріч з Володимиром Путіним або ж з ким-небудь ще для того, щоб ситуація була врегульована. Проте в тому випадку, якщо на цих переговорах йтиметься про якісь гарантії кримським татарам, наприклад, про перехід Кримського півострова до складу Російської Федерації, то я не збираюся обговорювати таких питань. Дивлячись які питання на цій зустрічі обговорюватимуться», – прокоментував ситуацію Мустафа Джемілєв.

Читайте також: