fbpx
Політика

Кличко звернувся до жителів Криму

 Під час свого виступу у Верховній Раді України, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко звернувся до жителів Криму, яких, за його словами, зараз нахабно обманює група авантюристів, що спираються на чужу армію.

 Він нагадав, що в Криму діє Конституція автономії, яка гарантує офіційний статус російській мові. Депутат підкреслив, що ця Конституція також гарантує широкі автономні права в соціально-економічній сфері.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За його словами, жителі Криму не відчували своїх прав, оскільки владна верхівка ними зловживала, а кошти розкрадала. Тому, як зазначив Віталій Кличко, необхідно провести реформу законодавства, внаслідок якої громадяни отримають контроль над владою і змусять працювати бюджет на людей.

 «Ось над такою реформою ми повинні працювати разом. А так званий референдум – це здача Криму під контроль авантюристів», – підкреслив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як він вважає, зараз Крим хочуть як і Абхазію перетворити на зону соціального лиха.

 «Я хочу запитати кримчан, які живуть за рахунок курортного сезону: хто сьогодні збирається їхати в зону військового конфлікту? Що буде з курортним сезоном і хто за це відповість?», – підсумував Віталій Кличко.

Читайте також: