fbpx
Політика

Константинов виключив повернення Криму до складу України і назвав Януковича легітимним президентом

Голова Верховної ради Криму Володимир Константинов сьогодні, 11 березня, заявив, що повернення Криму до складу України не буде.

 Під час спілкування з журналістами, Володимир Константинов підкреслив наступне: «Повернення Криму в Україну виключено». Крім того, голова Верховної ради автономії висловив слова критики на адресу нинішньої влади і зазначив, що на адресу Криму виходять постійні погрози.

 Прокоментував Володимир Константинов і сьогоднішній виступ в Ростові президента України Віктора Януковича. За словами голови Верховної ради Криму, що пролунали як коментарі до заяви про можливе повернення Януковича в Україну, таке рішення є вибором самого глави держави. «Це його вибір, він легітимний президент і буде робити те, що він вважає за потрібне», – підкреслив Володимир Константинов.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Нагадаємо, що під час свого виступу в Ростові Віктор Янукович торкнувся ряду питань, в тому числі і майбутніх 25 травня президентських виборів в Україні, які глава держави назвав «абсолютно нелегітимними і незаконними». Проте Віктор Янукович жодного слова не сказав про ситуацію, що виникла навколо Автономної республіки Крим, і про призначений на півострові референдум.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: