fbpx
Політика

Бондаренко: Активісти вимагають квартири в обмін на звільнення приміщення КМДА

Новопризначений голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» повідомив, що працівники столичної мерії досі не можуть повернутися в свої кабінети, оскільки вони заблоковані активістами. Люди, які утримують блокаду, різні – одні згодні покинути будівлю на Хрещатику, 36 в цю хвилину, інші ж за звільнення кабінетів вимагають надати їм квартири.

«Сьогодні там немає жодного робочого кабінету. У кабінетах, де колись сиділи керівники КМДА, сьогодні знаходяться інші люди. Їх багато, вони різні, між собою вони не єдині, тобто, це не одна якась команда, з якою можна домовитися. Там домовлятися доведеться по кожному кабінету окремо. Дехто вже висловлював "радикальні" вимоги, типу надання квартири за звільнення кабінету, і так далі. Але це така справа, ми розберемося поступово», – констатував Володимир Бондаренко.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Незважаючи на складні умови, працівникам столичної мерії доведеться трудитися і паралельно звільняти будівлю, проводити в ній ремонт. На те, щоб привести приміщення в порядок, за розрахунками голови КМДА, знадобиться мінімум два місяці інтенсивної роботи.

 «Там ремонту приблизно на пару місяців, тому що все розмальоване, розписане, розбите, я вже не кажу про знищену техніку, і так далі. Це робили люди, які зовсім не причетні до тих подій, коли відстоювалася незалежність», – зазначив Володимир Бондаренко.

Читайте також: