fbpx
Політика

Захід повинен ізолювати Росію – Гриценко

 Як вважає екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, Захід повинен зробити кроки, які дозволяють зупинити агресію з боку Росії щодо України. При цьому він зазначив, що йдеться не про пряме зіткненні і не тільки про економічну та політичну блокади – є інші, малоприємні, але дієві способи.

 За його словами, російському народу давно пора усвідомити свою відповідальність за агресію проти України.

 «А оскільки російський "народ" не поспішає усвідомлювати і при цьому страждає вся наша з Вами країна – то російському "народу" про його відповідальність потрібно нагадати, твердо і переконливо!», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Зокрема, Анатолій Гриценко пропонує закрити Заходу Росію на замок, щоб ніхто не міг виїхати за межі своєї країни – ні на відпочинок, ні на роботу, ні на навчання, ні куди-небудь ще.

 «До яких пір? Поки російський "народ", насамперед його активний і небідний прошарок, не зупинить війну Росії проти України! Як він це зробить? Нехай сам думає. Зрештою, ми тільки що показали, як можна повалити  диктатора. Втім, не наполягаю, шукайте свій шлях…», – додав політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 На його думку, російський народ, який називає себе дружним і братнім щодо України, не повинен відчувати себе в комфорті, доки український народ не спить і страждає.

Читайте також: