fbpx
Політика

Дмитро Ярош йде в президенти – Тарасенко

 Д. Ярош балотуватиметься в президенти України.

Д. Ярош балотуватиметься в президенти України, "тому що Правий сектор – революціонери і залишаються в авангарді революції, хоча воювати революційними методами вже немає сенсу". Про це на прес-конференції зазначив заступник керівника ГО Правий сетор Андрій Тарасенко, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Перезавантаження влади не відбулося і зміна системи влади також. Тому наша боротьба переходить у політичну фазу. Саме тому ми йдемо в політику, щоб політичними методами зробити набагато більше. Але ми не виключаємо й силового варіанту і готуємося до відбиття зовнішньої агресії. Тому продовження боротьби буде у двох напрямках – силовому і політичному", – сказав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Ми готуємо з’їзд партії Правий сектор і будемо йти на вибори, на вибори до Київради і також президентські. Дмитро Ярош балотуватиметься в президенти України", – зазначив А. Тарасенко.

 Джерело: УНН

Читайте також: