fbpx
Економіка

Платники Голосіївського району перерахували близько 366 млн. грн. ЄСВ – Олена Мазурова

Платники Голосіївського району перерахували близько 366 млн. грн. ЄСВ Саме таку суму єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування внесено до бюджету протягом січня-лютого 2014 року.

 «Переважна частина цих коштів надійшла від роботодавців, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами ЦПХ, допомоги по тимчасовій непрацездатності. Цей вид платежу складає майже 96 % від загальної кількості», – розповіла начальник ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Олена Мазурова.

 За її словами, адмініструванню єдиного соціального внеску, від якого безпосередньо залежить фінансування соціальної сфери життя громадян, є важливим та відповідальним напрямом роботи ДПІ.

 «Ми вдячні сумлінним платникам району, які усвідомлюють усю відповідальність покладену на роботодавців та в повному обсязі сплачують ЄСВ. Щодо махінаторів, то ми ведемо системну роботу направлену на виведення заробітних плат з тіні», – підсумувала Олена Михайлівна.

  За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: