fbpx
Економіка

Перевірити наявність податкового боргу можна з власного комп’ютера

Не витрачайте робочий час на відвідування територіальних органів Міндоходів.

  Введення в експлуатацію сервісу «Електронний кабінет платника податків» внесло в життя платників низку важливих он-лайн послуг, які полегшують взаємовідносини з Міндоходів.

 За допомогою даного сервісу платники податків отримали можливість не лише підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, а й переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом.

 Облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо по кожному податку, збору. Для цього по кожному податку або збору, належному платнику до сплати в Міндоходів відкривається картка особового рахунку (КОР).

 Компонент «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану його розрахунків з бюджетом по всіх відкритих КОР, зокрема інформацію про податковий борг, у розрізі податків, належних платнику до сплати, на задану дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, не витрачаючи робочий час на відвідування органів Міндоходів.

 Нагадуємо, що для роботи з «Електронним кабінетом платника податків» необхідно мати електронні ключі, видані Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів.

 Платники Голосіївського району столиці можуть отримати ЕЦП у Центрі обслуговування платників за адресою: м. Київ, вул. Жилянська,23.

  За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: