fbpx
Шоу-бізнес

Скарлетт Йоханссон вагітна?

  З’явилися чутки про те, що знаменита голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон носить під серцем малюка. Актриса знаходиться на п’ятому місяці вагітності, а батьком дитини є французький журналіст Ромен Дорьяк.

 Причиною чуток став той факт, що останнім часом Скарлетт Йоханссон, яка любить вечірки та інші світські заходи, стала все рідше з’являтися на червоних доріжках. Так, наприклад, актриса навіть пропустила настільки важливу подію, як вручення премії «Оскар». Однак подібна поведінка, як виявилося, цілком зрозуміла, адже Скарлетт попросту не бажає демонструвати своє цікаве положення.

 У найближчому оточенні актриси говорять, що Йоханссон знаходиться приблизно на п’ятому місяці вагітності. Батьком дитини є наречений актриси – французький журналіст Ромен Дорьяк.

 До слова, цікавий той факт, що, незважаючи на заручини пари, про які в ЗМІ почали говорити ще у вересні минулого року, ні Скарлетт, ні Ромен не квапляться узаконити свої стосунки.

 Цікаво, що в недавньому інтерв’ю на запитання про те, чи спеціально пара приурочила заручини до виходу нової картини за участю актриси «Побудь в моїй шкурі», Скарлетт відповіла: «Мої друзі відреагували на наші заручени так: "Вітаємо! Ви все зробили вчасно! "Я не можу сказати, кращий чи гірший час ми вибрали для заручин… Все сталося так, як сталося. Події йдуть своєю чергою…».

  За матеріалами: dni.ru

Читайте також: