fbpx
Новини світу

Радник Путіна висловив думку про санкції США

Ми повідомляли про те, що американський Сенат обговорює можливість введення санкцій щодо Росії. Джен Псакі, що представляє американський Державний Департамент заявила, що «ми не просто розглядаємо санкції. Дуже можливо, що ми їх введемо».

 Про можливе введення санкцій щодо Росії заявив і Кріс Мерфі – голова підкомітету з європейських справ в сенаті Сполучених Штатів. Дану ситуацію прокоментував радник російського президента Сергій Глазьєв, зазначивши, що Російська Федерація може вдатися до створення своєї розрахунково-платіжної системи і піти в інші валюти. Сергій Глазьєв розповів, що Росія може вийти з таких санкцій з вигодою для себе. Крім того, Російська Федерація, за словами Глазьєва, знайде спосіб обнулити фінансову залежність від Сполучених Штатів.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 В інтерв’ю «РІА Новини» радник Володимира Путіна підкреслив, що санкції є двосічною зброєю, «…і якщо США заморожують наші активи, то, відповідно, пасиви наших організацій в доларах теж будуть заморожені». Крім того, Сергій Глазьєв розповів, що постраждати від введення санкцій щодо Росії можуть і самі Сполучені Штати.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Раніше радник президента Росії висловив думку про нинішню українську владу.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: