fbpx
Політика

Арсен Аваков розповів про виконання вимог народу

 Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков перерахував вимоги, які зараз лунають найчастіше з боку українського народу, а також розповів про те, які кроки робляться для їх вирішення.

За його словами, зараз люди вимагають наступне:

1. Повернення до звичайного життєвому порядку на вулицях.

2. Відплати для одіозних екс-керівників колишньої влади.

3. Жорстке припинення новоутворених «диких» банд мародерів і відморозків, що прикриваються Самообороною Майдану і не мають до неї відношення.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

4. Жорстке припинення діяльності руп екстремістів, іноземців – що провокують безлади на південному сході країни.

Арсен Аваков заявив, щодо кожного з цих напрямків зараз йде робота. При цьому він підкреслив, що виконується вона в межах можливих сил і з якихось питань результат може бути швидким, а з якихось навпаки.

«Приймаю і розумію всю критику на свою адресу сьогодні. Така ситуація і я в такому місці. Такий градус кипіння і така ступінь неадекватності реальних можливостей цієї  міліції, що перейшла до нас – вимогам суспільства. А ще – йде війна», – додав міністр.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як запевнив Арсен Аваков, він зробить все, що зможе і все, що повинен.

«А далі, відповідаю що радникам, та й недоброзичливцям – гранично відверто – не важлива доля міністра сьогодні – важливий поступальний процес позитивних змін», – підсумував він.

Читайте також: