fbpx
Політика

Путін боїться, що президентом України може стати «націоналюга»

Вгадати, хто буде наступним президентом України не може ніхто. Складно щось прогнозувати з цього приводу і президенту Росії Володимиру Путіну. За його словами, маючи на увазі останні події, які відбувалися і відбуваються в Україні, ситуація в країні в будь-який момент може кардинально помінятися і не виключено, що в цих умовах «вискочить» в президенти хто завгодно. Варіанти кандидатур на посаду голови української держави можуть бути найнесподіванішими, аж до приходу до влади націоналіста з крайніми поглядами.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Є небезпека що, як чорт із табакерки, може вискочити якийсь націоналюга. Є небезпека, що проскочить людина з крайніми поглядами», – заявив Володимир Путін в ході прес-конференції, яка транслюється на центральних телеканалах Росії.

 Нагадаємо, у зв’язку з рішенням Верховної Ради про самоусунення президента України Віктора Януковича, дострокові вибори глави держави призначені на 25 травня 2014 року.

Читайте також: