fbpx
Політика

Віктор Балога впевнений, що у Путіна є план «Б»

 Народний депутат України Віктор Балога впевнений у тому, що у президента Росії Володимира Путіна однозначно є план «Б» щодо України. Більше того, як зазначив депутат, цей план передбачає вже відомий набір інструментів: проведення референдумів, посилення сепаратизму, прискорення видачі російських паспортів, економічний тиск і ще велика підтримка проросійських сил.

 При цьому Віктор Балога переконаний, що з кожним з цих ризиків можна боротися, проте потрібно і розуміти, що ніщо не «склеїть» Україну краще, ніж високі соціальні стандарти.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Іншими словами, люди в Україні повинні жити краще, ніж у сусідній країні, і вони повинні це відчути НЕ через 5-10 років, а максимум протягом двох років», – додав він.

 За його словами, політики повинні скористатися своїм шансом і стати успішними. Він підкреслив, що кредит народної довіри та фінансова допомога Заходу повинні бути спрямовані не на те, щоб залатати діри, а на те, щоб на кожному доларі, вкладеному в реформи, вже через рік економіка заробляла два.

Читайте також: