МВС Росії готове прийняти на службу українських міліціонерів

У російському МВС заявляють, що можуть прийняти на службу співробітників української міліції. У російських ЗМІ наводиться повідомлення правоохоронного відомства Російської Федерації, в якому сказано, що «територіальні підрозділи МВС Росії готові прийняти на службу осіб, які залишили територію України, зокрема тих, що проходили службу в українській міліції».

 У повідомленні російського Міністерства внутрішніх справ також зазначено, що співробітникам міліції, бажаючим продовжити службу в підрозділах МВС Російської Федерації, «необхідно буде у встановленому порядку оформити російське громадянство».

 Нагадаємо, що раніше в МВС Росії заявляли про готовність прийняти на службу співробітників українського спецпідрозділу «Беркут», що піддалося критиці після подій у Києві. У столичному главку МВС Російської Федерації заявляли, що поліція Москви може з екс-співробітників українського «Беркута» сформувати батальйон. Крім того, заявлялося про можливість забезпечити співробітників "Беркута" службовим житлом.

Related Post

Також повідомлялося, що вже кілька співробітників українського спецпідрозділу «Беркут» отримали російське громадянство.

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment