fbpx
Політика

“Ми зробили все для того, щоб Крим не був Осетією”, – А. Яценюк

Ми не хочемо, щоб Крим став наступною Абхазією – А. Яценюк.

Україна задіяла весь доступний арсенал міжнародної дипломатії для мирного врегулювання кримської ситуації, щоб з Кримом не відбулося те ж саме, що з Абхазією. Про це під час зустрічі з бізнесменами повідомив прем’єр -міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

 "Ми не хочемо, щоб Крим став наступною Абхазією, де після подій протягом шести років не було жодного курортника. І ми зробили все для того, щоб Крим не був Осетією, щоб там не було крові, незважаючи на пряме провокування російською державою цього кровопролиття", – сказав А. Яценюк.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Він також звернувся з проханням до учасників міжвалютних операцій в Україні заспокоїтися і пояснив, що зростання курсу валют є природним через політичну ситуацію в Україні.

 "Коли по телевізору показують російських військовослужбовців і російські танки, то природною реакцією будь-якої людини, який має депозити в банках, і будь-якого бізнесмена, який має неоплачені міжнародні контракти, йти і купувати валюту, знімати депозити", – резюмував прем’єр.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: