fbpx
Політика

Народ бачить, що до влади прийшли фашисти – Царьов

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов вважає, що народ можна обдурити, але ненадовго і лише один раз. За його словами, український народ сьогодні бачить, що його обманюють, бачить, що до влади прийшли фашисти. Як зазначив Олег Царьов, у росіян і українців на генетичному рівні присутнє заперечення фашизму.

«Народ перемогти неможливо. Ті люди, які таким способом прийшли до влади, – вони програють в найкоротший час. Так вже було, коли прийшли на наші землі фашисти. Але потім прийшли радянські солдати – міцні хлопці зі сходу, і фашистів не стало. І так буде далі, у мене немає в цьому сумніву», – додав депутат.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами Царьова, на російському телебаченні багато негативної інформації про людей, які вийшли на Майдан і він сам теж виступав послідовно і категорично проти нього і не має наміру змінювати свою позицію. 

«Але переважна більшість людей, які виходили на Майдан, – виходили щиро, виходили за краще життя в Україні. І в цьому – злочинна технологія, коли використовують своїх же громадян, своїх людей для досягнення певних цілей», – сказав він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як зазначив Олег Царьов, бійці «Беркута», які стояли на іншій стороні і виконували наказ, опинилися в схожій ситуації з афганцями, що билися за свою батьківщину на чужій землі.

«Бійці Беркута вже зрозуміли, що їх зрадила чинна влада. А тих, хто виходив на Майдан, це ще чекає… Думаю, вони зрозуміють: те, що говорив Майдан, і що буде робити влада – зовсім різні речі. І розчарований Майдан представляє величезну загрозу для чинної влади», – підсумував депутат.

Читайте також: