fbpx
Політика

Анатолій Гриценко піддався «мобільній атаці»

 Як розповів екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, 2 березня о 21:30-23:00, а також сьогодні, 3 березня, починаючи з 9:00, його мобільний телефон атакують з різних номерів. За його словами, дзвонять з десятка невідомих номерів, через кожні 5-10 секунд, а автоматичному режимі з одного колл-центру.

Як він зазначив, тим самим його позбавляють можливості комусь подзвонити або написати смс. Крім того, до нього самого також ніхто через це не може додзвонитися.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Паралельно ще й батарея розряджається у прискореному режимі», – додав Анатолій Гриценко.

Також він повідомив, що мобільний оператор вчора намагався з цим якось боротися, виявити джерело атаки, але потім «махнув рукою».

Слід зауважити, що за даними Анатолія Гриценка, атакують не тільки його телефон, а й багатьох інших українських депутатів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

При цьому Анатолій Гриценко повідомив, що одному російському журналісту вдалося якось додзвонитися до нього на телефон, і коли він розповів йому про атаку, той сказав: «Як же це нам до болю знайоме – кремлівсько-ФСБшний почерк…».

Читайте також: