fbpx
Політика

Янукович може називатися лише президентом у вигнанні – Томенко

Народний депутат України Микола Томенко, коментуючи виступ Віктора Януковича в Ростові-на-Дону, сказав, що цей виступ вкотре свідчить про те, що Янукович втік з України не від екстремістів, радикалів або бандерівців, а від народу, складовою частиною якого є і загін Партії регіонів, який вже звинуватив Януковича у злочинах проти людей і визнав, що той не може бути президентом.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як вважає Микола Томенко, Віктор Янукович може бути президентом, але лише президентом у вигнанні.

  «Сьогоднішня історія з Віктором Януковичем виглядає просто комічно. Його з України вигнали не військові іншої держави, а – власний народ і рідна Партія регіонів. Тому якщо йому дуже подобається називатися президентом, він може називатися президентом України у вигнанні», – сказав депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому він зазначив, що місце для прес-конференції Янукович теж вибрав досить цікаве, оскільки популярна в радянські часи фраза «Ростов – тато, Одеса – мама», яка нагадує про те, що Ростов свого часу став столицею для криміналітету, охочого «залягти на дно», виявилася актуальною і сьогодні.

Читайте також: