fbpx
Політика

В. Янукович висловив свою думку з приводу східної України

В. Янукович: Коли підніметься Донбас – я не заздрю ​​нікому.

Якщо на Донбасі та східній Україні підніметься бунт, то тоді В. Янукович не буде заздрити тому, хто потрапить під руку робочого населення цих регіонів. Відповідну заяву зробив четвертий президент України Віктор Янукович під час прес -конференції в російському місті Ростов- на -Дону, передає УНН.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Я прожив там (на сході України) 52 роки. Я добре розумію менталітет цих людей. Поки люди працюють на заводах, в шахтах, йде тризмінний цикл роботи, поки вони зайняті і отримують заробітні плати, швидше за все, що вони нікуди не підуть. як тільки зупиняться ці заводи, як тільки залишаться люди без коштів на проживання, тоді підніметься східна Україна, промисловий Донбас. тоді я не заздритиму нікому, хто потрапить під цю руку робочу", – заявив В. Янукович.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, Верховна Рада прийняла постанову, згідно з якою четвертий президент України Віктор Янукович самоусунувся. Виходячи з цього, Рада призначила позачергові вибори глави держави на 25 травня 2014 року.

 Джерело: УНН

Читайте також: