fbpx
Політика

“Я їй не бажав і не бажаю зла”, – В. Янукович про Ю. Тимошенко

В. Янукович про Ю. Тимошенко: я не знаю якою буде її доля.

Четвертий президент України Віктор Янукович під час прес-конференції в Ростові-на-Дону, коментуючи питання подальших дій екс-прем’єра Юлії Тимошенко, після її звільнення, відзначив, що не знає якою буде її доля, передає УНН.

 "Я не знаю, якою буде її (Тимошенко) доля. Піде вона на вибори, чи ні – я думаю, що український народ відповість на це питання, бути їй в політиці чи ні. Щодо кримінальної справи, за якою вона була звинувачена – її судив український суд. Суд прийняв рішення, рішення виконувалося. Умови утримання її були можна сказати "ексклюзивними". Не такими як для всіх, хто відбував покарання. Вона перебувала достатньо в хороших умовах. Питання її звільнення зараз лежить у площині правовій насамперед, юридичній. Було прийнято таке рішення, знову ж яким чином, вона звільнилася і вона на волі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Я їй не бажав і не бажаю зла. Я завжди про це публічно говорив. У мене нічого немає особистого до неї. Але угода, яку вона підписала з Росією, принесла Україні понад 20 млрд доларів збитків. Всій країні, які лягли на всіх громадян України", – повідомив В. Янукович.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 

Джерело: УНН

Читайте також: