fbpx
Політика

“Україна – це наш стратегічний партнер”, – В. Янукович

В. Янукович заявив, що Україна – його стратегічний партнер.

На прес-конференції в Ростові-на-Дону четвертий президент України Віктор Янукович заявив, що Україна – це його стратегічний партнер. Таку заяву В. Янукович зробив, відповідаючи на питання про те, чи є Росія та її президент Володимир Путін важливим партнером, передає УНН.

 "Я хочу сказати, що Україна – наш стратегічний партнер, був, є і буде в силу найбільш різноманітних обставин. В силу економічних обставин, я не раз про це говорив, у силу історичних зв’язків наших народів і так далі. Ті домовленості, які є в України з Росією, в рамках цих домовленостей Росія має право діяти", – заявив В. Янукович.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За словами Януковича, В. Путін має якось реагувати на події в Україні.

 "Я вважаю, що Росія зобов’язана діяти. Знаючи характер Путіна, я здивований, чому він так досі стримано мовчить. Це питання", – підкреслив В. Янукович.

 Нагадаємо, Верховна Рада прийняла постанову, згідно з якою четвертий президент України Віктор Янукович самоусунувся. Виходячи з цього, Рада призначила позачергові вибори глави держави на 25 травня 2014 року.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: