fbpx
Шоу-бізнес

Тіна Кароль вшанувала пам’ять Небесної Сотні

  У столиці відбувся довгоочікуваний концерт популярної співачки Тіни Кароль «Сила любові і голосу». Співачка просто не могла не торкнутися найважливішої і настільки трагічної теми для всього українського народу, як загибель активістів на Євромайдані.

 Тіна Кароль дала грандіозний і неймовірно емоційний концерт, на якому кожна пісня співачки, кожен її рух проникали в душі глядачів, змушуючи задуматися про найважливіше. Саме з найважливішого Тіна Кароль і почала свій виступ. Співачка звернулася зі сцени з щирою і проникливою промовою, присвяченою подіям в Україні та загиблим героям, які віддали свої життя за світле майбутнє України.

 Тіна Кароль сказала: «Ми заплатили занадто високу ціну. Ми завжди за щось платимо, і я в цьому випадку не виняток. Ми заплатили занадто високу ціну за переродження нашої громадянської свідомості, суспільства. І я попрошу вас разом зі мною, зараз, пом’янути всіх тих, хто загинув, хвилиною мовчання».

 Весь зал наповнився тишею, глядачі встали і вшанували пам’ять Небесної Сотні. Коли хвилина мовчання закінчилася, глядачі голосно крикнули головне гасло «Слава Україні! Героям слава!».

 За матеріалами: Viva!

Читайте також: