fbpx
Політика

Рафальський не має права працювати в структурах державної влади, – Кужель

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель не виключає, що найближчим часом Олег Рафальський буде звільнений з посади тимчасово виконуючого повноваження голови адміністрації президента, оскільки його кандидатурою багато людей незадоволені. Про це Олександра Кужель заявила журналістам в кулуарах Верховної Ради.

 «Я не те, що не поважаю Рафальського, я вважаю, що такі люди не мають права працювати в структурах державної влади. Те, що він залишився єдиним заступником зі старої команди влади – це наслідок того, що за законодавством ми поки що не можемо його відсторонити, але ми думаємо над тим, як забезпечити процедуру його звільнення», – заявила вона.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, 26 лютого виконуючий обов’язки президента, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ про призначення Олега Рафальського тимчасово виконуючим повноваження голови адміністрації президента, який за старої влади обіймав посаду заступника глави адміністрації президента.

Читайте також: