fbpx
Шоу-бізнес

Дочка Дмитра Малікова носить діаманти

 Ні для кого не секрет, що 14-річна дочка Дмитра Малікова зростає не просто неймовірно красивою дівчиною, але і справжньою леді. У свій день народження дівчинка отримала дуже гідний подарунок.

 Нещодавно Стефанії виповнилося 14 років. Молоду дівчину буквально завалили подарунками та увагою, однак найбільш вражаючим презентом став браслет з буквою S, який усипаний діамантами. Настільки розкішним подарунком дочка Дмитра Малікова вирішила похвалитися в соціальній мережі Instagram.

 До слова, в такому юному віці діаманти вже дуже йдуть Стефанії. Вся справа в неймовірно ніжній зовнішності дівчини і витончених рисах, завдяки яким коштовності виглядають на ній природно.

 Нагадуємо, що зірковий батько дівчинки Дмитро Маліков вже заявляв, що просто не може зрозуміти, чому соціальні мережі його дочка викликає такий неймовірний інтерес у користувачів. Дмитро Маліков зміг пояснити це лише тим, що його дочка займається творчістю, має відмінний смак і прекрасні зовнішні дані.

 Цікаво, що соціальні мережі Стефанії і правда користуються неймовірним успіхом у користувачів. Так, наприклад, тільки в Instagram у дівчинки налічується більше 1400 підписників.

Читайте також: