fbpx
Політика

Україна може підписати УА до 25 травня, – Немиря

Найближчим часом Україна планує відновити переговорний процес з Євросоюзом щодо Угоди про асоціацію. Відповідну постанову Верховна Рада планує прийняти до кінця поточного тижня. Більше того, українські політики сподіваються, що до президентських виборів в Україні документ буде підписаний. У цьому впевнений голова комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ми впевнені, що Україна підпише угоду ще до президентських виборів, якщо будуть виконані всі технічні умови. Піднімається питання про можливість підписання угоди про асоціацію в.о. президентом Олександром Турчиновим. Наш попередній аналіз показує, що ст.112 Конституції дає таке право і можливість», – заявив Григорій Немиря, якого цитує «РБК-Україна.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Глава комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції доручив розіслати всім членам комітету проект постанови парламенту про відновлення переговорного процесу з Євросоюзом, а вже завтра на пленарному засіданні обговорити це питання і прийняти відповідне рішення.

Читайте також: