fbpx
Економіка

Центр обслуговування платників податків працює у посиленому режимі

  Кількість відвідувачів Центру обслуговування платників податків за січень зросла у зв’язку з тим, що платники подають звітність за попередній звітний квартал та рік.

 В основу роботи ЦОПП покладено якісне сервісне обслуговування з метою формування нової податкової культури, надання якісних послуг, забезпечення зворотного зв’язку із представниками бізнесу, реагування та оперативне вирішення проблемних питань для платників податків та громадян. Лише за січень 2014 року вже надано майже 500 адміністративних послуг.

 Основними завданнями ЦОПП є оперативність видачі довідок та дозвільних документів. Удосконалення процесу приймання звітності від суб’єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації. З цією метою для зручності платників податків встановлено столи для заповнення звітності, обладнано місця для очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет.

 Також для інформування платників податків у Центрі оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись із важливою податковою інформацією, зразками заповнення заяв, декларацій, роз’ясненнями податкового законодавства та іншим інформаційним матеріалом.

 Для створення зручних умов для відвідувачів на період подачі річної звітності ЦОПП при ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області працює у посиленому режимі: (з понеділка по п’ятницю – до 20.00, субота – до 16.00).

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів в Донецькій області

Читайте також: