fbpx
Політика

А.Яценюк вважає, що до коаліції не повинні входити представники ПР

ПР не може бути учасником парламентської коаліції – А. Яценюк.

До складу коаліції не повинні входити представники Партії регіонів. Про це сказав в кулуарах парламенту лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

 "Я вважаю, що в сьогоднішніх політичних умовах ПР, на якій лежить відповідальність за події, які відбувалися в Україні, не може бути учасником коаліції", – сказав А. Яценюк.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Крім цього, відповідаючи на питання про присутність представників Майдану і "Правого сектора" у майбутньому уряді А. Яценюк зазначив, що нинішній процес формування уряду не є процесом розподілу посад.

 "Щодо "секторів", представників Майдану, ще раз скажу: ми вчора провели зустріч, сьогодні ми проводимо наступну зустріч. Дуже складний процес формування, але всіх закликаю. Це не розподіл посад, це не розподіл сфер впливу, кого представили, кого не представили, а розподіл відповідальності за долю України", – сказав нардеп.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНН

Читайте також: