fbpx
Політика

Валентина Матвієнко: “Ми визнаємо той факт, що АР Крим – частина України”

 Російська Федерація не ставить під сумнів той факт, що Автономна республіка Крим є складовою частиною України. Про це заявила голова Ради Федерації Валентина Матвієнко. За її словами, незважаючи на це, їй зрозумілий настрій жителів півострова. Про це сьогодні, 24 лютого, повідомляє ИТАР -ТАСС.

 «З боку Російської Федерації не робилися і не вживаються ніякі підбурювальні дії, тим більше на державному рівні. Ми глибоко переконані, що Автономна республіка Крим є складовою частиною України», – прокоментувала ситуацію Валентина Матвієнко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами Валентини Матвієнко, все, що відбувається останнім часом на півострові не обходить стороною росіян, які переживають за кримчан.

 «В даний момент у людей настрої, які пов’язані з тим, що з жителями Криму ніхто не рахувався під час рішень, які приймаються в Києві. Багато жителів півострова мають російське коріння. Також багато хто з місцевих жителів мають громадянство Російської Федерації. Також там розташований наш Чорноморський флот», – додала спікер Ради Федерацій.

Читайте також: