fbpx
Політика

Олександр Бригинець детальніше розповів про місцезнаходження Януковича

 Сьогодні, 24 лютого, народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про те, що екс-президент України Віктор Янукович, нібито, переховується в монастирі Московського патріархату.

 Через деякий час, він поділився більш детальною інформацією щодо місцезнаходження колишнього українського лідера.

 Зокрема, як розповів Олександр Бригинець, зараз Віктор Янукович перебуває у бункері в монастирі Московського патріархату. За його словами, цей монастир знаходиться у Волновасі (Донецька область) на території Форест Парку.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Це Свято-Микільський монастир УПЦ МП. Той самий, в якому жив і помер духівник Януковича – Зосима», – підкреслив Бригинець.

 Як зазначив Олександр Бригинець, в цьому монастирі є триповерховий підземний бункер, за типом тих, які будували собі Гітлер або Гіммлер, і він забезпечений усім необхідним.

 «Історія іронізує над нами. Коли Янукович поглумився над майданівцями 30 листопада, ми змушені були ховатися за стінами Михайлівського собору Київського патріархату. Коли прийшов час розплати за гріхи, В. Янукович сховався біля могили свого духівника в монастирі Московського патріархату», – написав він у Facebook.

Читайте також: