fbpx
Шоу-бізнес

Джулія Робертс вийшла на публіку

  Знаменита голлівудська зірка Джулія Робертс вперше з’явилася на публіці після смерті своєї сестри.

 Ні для кого не секрет, що актриса переживає зовсім непрості часи, адже нещодавно її сестра Ненсі Мотс померла від передозування наркотиків, і поліція Лос-Анджелеса підтвердила, що це було самогубство. У передсмертній записці Ненсі звинуватила знамениту родичку в своїй загибелі. У своєму передсмертному посланні зведена сестра актриси на декількох сторінках звинуватила свою знамениту сестру у всіх своїх бідах. При всьому цьому нещастя в житті актриси не закінчилися, адже через пару днів медики виявили у її матері рак легенів.

 Днями Джулію Робертс сфотографували в Лос-Анджелесі. Актриса з’явилася на публіці в спортивному костюмі. Очевидці зазначили, що актриса сильно схудла. Крім усього іншого, Джулія несподівано для всіх стала платиновою блондинкою. Незважаючи на низку нещасть в її родині, актриса все ж таки посміхнулася фотографам.

 Нагадуємо, що Джулія Робертс – американська актриса, на рахунку якої ролі в більш ніж 40 картинах, серед яких і такі, за які зірка була номінована на премію «Оскар».

 За матеріалами: Viva!

Читайте також: