fbpx
Новини Євромайдана

“Дорожній контроль” не планує спільного патрулювання з ДАІ і різко засуджує таку співпрацю

 "Дорожній контроль" засудив співпрацю "автомайданівців" з ДАІ.

 ГО "Дорожній контроль" не збирається патрулювати разом з ДАІшниками і попередило активістів "Автомайдану" про неприпустимість таких патрулювань, передає УНН з посиланням на офіційний веб-ресурс організації.

 "Останні кілька днів у Києві та інших регіонах країни відбувається наступна ситуація: вчорашні ДАІшники оголосили, що "вони з народом" і продовжують нести службу. Більше того, тепер ці інспектори ДАІ несуть службу разом з активістами "Автомайдану", проти яких, ще пару днів тому, вони робили липові протоколи і всіляко заважали проводити автопробіги.

 Проект "Дорожній контроль" офіційно заявляє, що жодної співпраці, і тим більше спільного патрулювання, з корупціонерами бути не може в принципі. 95 % особового складу ДАІ слід негайно звільнити, а спецпідрозділ КОБРА – ліквідувати як антидержавне утворення.

 Будь-яке співробітництво з бандитами в погонах має бути негайно припинене", – зазначили у своєму зверненні члени "Дорожнього контролю".

 Нагадаємо, 23 лютого відбулася зустріч особового складу інспекторів ДАІ з активістами, після чого вони вирушили спільно патрулювати місто.

 Джерело: УНН

Читайте також: