Турчинов доручив знайти Януковича

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов доручив апарату адміністрації президента з’ясувати, де перебуває зараз глава держави Віктор Янукович. Про це Олександр Турчинов заявив на засіданні парламенту.

 «Я б просив і народних депутатів, і співробітників адміністрації президента негайно з’ясувати місцезнаходження Віктора Януковича», – заявив глава парламенту.

Related Post

 Як відомо, з учорашнього вечора Віктор Янукович кудись зник і не підписав життєво важливі законопроекти, які Верховна Рада затвердила напередодні (зокрема, про повернення до Конституції 2004 року, декриміналізації статей, за якими засуджено Тимошенко і звільнення від кримінальної відповідальності всіх активістів, затриманих в ході протестів по Україні). За інформацією одних джерел, президент вилетів з України в ОАЕ. Інші ж стверджують, що глава держави знаходиться в Харкові. Цю інформацію, зокрема, підтвердили "регіоналка" Ганна Герман і нардеп Нестор Шуфрич.

 Сьогодні на екстреному засіданні Верховної Ради нардепи планують оголосити імпічмент президенту України і призначити дострокові вибори глави держави.

Leave a Comment