fbpx
Політика

Турчинов доручив знайти Януковича

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов доручив апарату адміністрації президента з’ясувати, де перебуває зараз глава держави Віктор Янукович. Про це Олександр Турчинов заявив на засіданні парламенту.

 «Я б просив і народних депутатів, і співробітників адміністрації президента негайно з’ясувати місцезнаходження Віктора Януковича», – заявив глава парламенту.

 Як відомо, з учорашнього вечора Віктор Янукович кудись зник і не підписав життєво важливі законопроекти, які Верховна Рада затвердила напередодні (зокрема, про повернення до Конституції 2004 року, декриміналізації статей, за якими засуджено Тимошенко і звільнення від кримінальної відповідальності всіх активістів, затриманих в ході протестів по Україні). За інформацією одних джерел, президент вилетів з України в ОАЕ. Інші ж стверджують, що глава держави знаходиться в Харкові. Цю інформацію, зокрема, підтвердили "регіоналка" Ганна Герман і нардеп Нестор Шуфрич.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Сьогодні на екстреному засіданні Верховної Ради нардепи планують оголосити імпічмент президенту України і призначити дострокові вибори глави держави.

Читайте також: