fbpx
Економіка

Закриття АЗС в Києві. Оператори спростовують чутки

У четвер вранці, 20 лютого, з’явилася інформація про те, що в столиці України можливі проблеми з паливом. Повідомлялося, що бензин у Києві може зникнути на АЗС вже найближчим ввечері. Все це викликало появу довгих черг автомобілів на автозаправних станціях у Києві.

 На такі повідомлення відреагували оператори великих АЗС України, спростувавши чутки про закриття автозаправних станцій. У прес-службі концерну "Галнафтогаз " повідомляють, що станом на полудень 20 лютого АЗК "ОККО" працюють у звичайному режимі. У концерні заявили, що «постачання пальним АЗК відбувається безперебійно. АЗК пальним забезпечені, тому на даний момент про припинення роботи не йдеться».

 Про нормальному режимі роботи своїх АЗС заявили і в прес-службі ТНК.

 В "БРСМ -Нафта" підкреслили, що працюють у звичайному режимі: «Ми працюємо, не збираємося закриватися, запасів палива вистачає, під’їжджайте, заправляйтеся».

 Чутки про закриття АЗС і перебої з поставками палива спростували і в прес-службі SOCAR. У цій компанії також, як і в зазначених вище, заявили про роботу автозаправних станцій в штатному режимі.

 Аналогічну інформацію розповсюдила і компанія WOG. Тут кажуть, що «…в даний момент нам не відомо ні про один чинник, який може призвести до зупинки роботи наших автозаправних комплексів».

 Про те, що проблем з поставками палива в Київі не існує раніше заявив і виконуючий обов’язки міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: