fbpx
Політика

У Києві зник бензин

Сьогодні вранці, 20 лютого, як блискавка облетіло весь інтернет повідомлення, що до вечора 20 лютого на всіх заправках Києва пропаде бензин.

 Реакція від автолюбителів послыдувала негайно. На даний момент на заправках спостерігаються довгі черги автомобілів. Необхідно як мінімум годину, для того щоб заправитися в цих чергах.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Стою на заправці з 10 години. Попереду мене знаходиться 60 автомобілів. Хотів було відправитися на іншу стоянку, але водії кажуть, що скрізь одна і та ж ситуація. Тут кажуть, що це останній бензин. До стабілізації ситуації в місті, бензовози направляти до столиці не будуть. Як кажуть, робиться це як захід безпеки, щоб бензовози не потрапили до рук мітингувальників», – повідомив стоїть в черзі за пальним киянин Євген, який намагається заправити свій автомобіль на Васильківській.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Незважаючи на ситуацію, що склалася, автозаправки обіцяють не піднімати ціни на паливо.

 За матеріалами: kp.ua

Читайте також: