fbpx
Політика

А. Гриценко бачить два сценарії розвитку подій в Україні

А. Гриценко назвав два сценарії розвитку подій в Україні.

Головне для Майдану і країни в цілому зараз паралельно вирішується поза Майданом. Про це народний депутат Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці в мережі "Фейсбук", передає УНН.

 На думку політика, зараз є два сценарії розвитку подій в Україні.

"Перший варіант, над яким зараз працюють опозиція, позафракційні і частина депутатів від ПР – в 15:00 збирається Рада і приймає ключові рішення щодо Конституції, нового спікера, новоъ більшості і технічного уряду ", – пише А. Гриценко. При цьому він відзначає, що "очевидно збереться без головування Рибака, бо той боїться взяти відповідальність без узгодження з Януковичем".

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 "Другий варіант, над яким зараз працюють "яструби" у команді В. Януковича грубо зачистити Майдан і центр міста", – прогнозує опозиційний політик.

 "Рівновага хитка. Але шанс на реалізацію першого (позитивного) варіанту є, над цим працюємо. Януковича і Клюєва попередили, що наступу Майдану поки не буде – щоб вони не застосовували силу і дали команду своїм депутатам прибути о 15:00 в Раду, що там вони будуть у безпеці, тільки б Рада прийняла необхідні рішення і таким чином перевести розвиток подій в контрольоване русло", – резюмує він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: